dissabte, 15 de març del 2008

GAVINET DE CRISIS


Ahir a la nit reunio d´urgencia del gavinet de crisis de cules viatgers.
Se´ns ha girat feina,be de fet se´m ha girat a mi perque el colega....degut al greu error comes a l´anterior eliminatoria ha estat destituit de tota resposabilitat,ell nomes sera l´encarregat de portar la peazo ca
mara de fotos i si l´hi deixen entrar als estadis.
Dijous el cenizo del colega,va a Valencia, a veure el Valencia-Barça,sempre que va sol perdem,osigui que igual ens estalviem anar a la final de la copa del Borbo.
Despres el planning continua amb el rival del Barça a la Champions,el Shalke 04,equip d´una ciutat Alemanya de nom impronunciable,
Gelsenkirchen,per el que em vist al mapa entre Dortmund i Duisburg,prop d Essen i Bochum,ja veurem si l´avio ho troba tot aixo.
Anirem al sorteig habiam si tenim la sort d´aconseguir entrades sino menys gastos.
Despres toca Manchester(el mes segur),a Old Trafford ja vam estar pero clar sense partit..aqui el problema gran seran les entrades..tothom
s´apuntara i ja l´haurem cagat.
Despres tenim que estrenar el puto Ave i anar al Mierdabeu,fa anys que no hi vaig,l´ultim cop per sobre meu van pasar xacos volant,tela la gitanada que hi ha aquell campet.
Tot sembla ser que despres tenim entrades per la final de la Ueffa,ens ho han de confirmar i perque no?No sabem ni qui jugara,suposo que Bayern i PSV pero estara be,es juga a Manchester tambe pero al camp del City,
Tambe tenim la final del Borbo si l´efecte cenizo no funciona.
I despres el gran motiu de la reunio del Gavinet de crisis,Moscu,final de la Champions.

Les autoritats Russes ja han avisat que els equips semifinalistes,hauran de donar ja la llista de aficionats que hi van,tot i no esta clasificats haurem de pagar ja el visat,hotel..etc etc sino no hi haura visat.
Tenen dos funcionaris fent visats al consulat de Bcn,i dos tius per fer 21000 visats poden estar com 6 mesos.
Per aconseguir el puto visat,el pots fer a traves d´una agencia de viatges i pot trigar com un mes o dos.
Si el fas per el teu compte necesites tindre un conegut a Russia que et convidi anar hi,i aquet visat pot trigar entre 3 o 6 messos,descartat.
I despres i ha el visat express,si "apoquinant" el que volgui el funcionari el pots tindre en 24h..
Uns mafiosos,tots els aficionats que tramitin el visat si el teu equip no va a la final perds la pasta del visat...un kaos de final
Jo em sembla que sentint-ho molt de la final m´esborro,be aixo dic ara,seria la primera final que em perdo en anys molts anys.
De moment farem com l´equip partit a partit,primer Alemanya,intentarem enxufar tots els carnets que poguem al sorteig i habiam que pasa.

9 carreres:

Anònim ha dit...

Aquesta vegada ho tindreu difícil... I tot perquè la UEFA vol guanyar molta pasta.

Anònim ha dit...

Que hi hagi sort cmpany!

ddriver ha dit...

ANIOL
Ja ho se pero ho intentarem
SENSE FER SOROLL
Gracies,habiam que pasa

Anònim ha dit...

La uefa ha d'escollir ciutats obertes al turisme per a grans finals. Tot això dels visats és una vergonya, segur que els dirigents de la uefa i els seus convidats no tindran cap problema en viatjar a Moscou... i a més amb totes les despeses pagades.

ddriver ha dit...

ALBERT STK
Ells ja han cobrat,i el poble que es qui mante tot aixo que es foti

Mikel ha dit...

com a minim tens esperança en arribar a les finals i aixo ja es quelcom positiu jejeje ;-PP

Finestreta ha dit...

Jajajaja, esteu penjats!!! Vinga a anar a tot arreu!!! El tema de les vises és una putada, són uns perepunyetes, però ja veuràs que xula queda la teva visa amb el teu nom en rus enganxada al passaport! Això dóna glamour home!!!

... ha dit...

Hola ddriver!!!
Encara hi ha esperança. Sabia lo dels visats. Jo imagino que els avis russos em convidaran, ell està ficat en la funció pública (o algu així que no entenc perquè no entenc el rus. T'informaré a veure com ho tramitaran (si és que ens entenem)

Enric Caujapé ha dit...

Home !! ja explicaràs aixó de la trobada, jo el 4 i el 5 he de estar serè, sense resaca vull dir, amb els cinc sentits que hi tinc cosetes que fer, així que fins i tot m'hi apunto. Postejaràs alguna cosa al respecte ?, lloc, beguda, hora, menú, copes, temes varis i tal i tal...?