dijous, 13 de març del 2008

AVE+SANTS


Be,com tots sabeu l´Ave ja arriba a Barcelona.
Aquets post no el volia fer fins que no ho hagues comprobat per mi
mateix,no l´arribada del Ave sino el funcionament de la parada de taxis.
Ahir al vespre necesitava 10m per fer una trucada i com estava a prop de sants,vaig decidir pararme a la parada de l´estacio perque hi habia 9
files de taxis.
La parada,devant la meva sorpresa, tira de collons,en sis minutets estavem tots fora i encotxats.
Pero;
-Nomes arribar l´ave a Barcelona vam rebre una carta del IMT,explicant com funcionava el tema.
Primer tema,esta prohibit encotxar i desencotxar a la part del devant de l´estacio.
Tu portes un client i volgui o no ell,has de fer tota la volta i deixarlo al darrera,volta que fas en mitg de renegs del material transportat.
Si t´atavala molt i el deixes baixar fora del emplaçament destinat a tal fi,hi ha un senyors amb una llibreteta que t´apuntant el numero de llicencia per al cap d´uns dies tindre noticies d´ells.
Si pases per alla i un despistat t´aixeca la ma,no el pots recollir amb la consecuent cara d´extranyesa del posible client,si l´encotxes,la llibreteta torna a funcionar.
La gent quan baixa del tren,te tendencia a sortir per la part del devant de l´estacio,la part que dona al centre ciutat i no la que dona cap a Sants.
Ahir anant cap a la parada del darrera,es veu que habia arribat un tren i la part del devant plena de gent amb la ma aixecada intentat aturar taxis,arribes darrera i ple de taxis esperant clients.
Esta molt mal fet tot alla.
-Has de fer una volta increible per entrar a la parada,nomes et compensa anar-hi si vens de Sants,Les Corts o Hospitalet pero desde el centre no compensa,a part no arribes,ja que la gent comença a caminar per Rome avenue,i t´aturen,amb el que perds els 2.10 de suplement que cobraries surtin de la parada.
-si arribes a la parada i et porten a Carles III com va ser el cas ahir,tens un problema.
Agafes al client a la part del darrera,tiras cap a la part del devant,fas 4 o 5 semaforts que hi han per rodejar l´estacio,arribes fins al carrer Llança i tornes enderrera cap a l´estacio per agafar c/viriat i vallespir per anar a Av.Madrid.
Pases per devant l´estacio i el contapeles ja marca 3.50e + 2.10 de suplement i estas al mateix lloc,del tot injust per els clients i situacio incomoda per tu.
-si realment volen que no hi hagin els tumultos de gent esperant,que es produeixen,haurien de millorar molt els accesos i les sortides de la parada,aixi no es pot treballar.
-I els viatges son els mateixos que desde l´aeroport pero clar desde dins la ciutat,nomes compesats per els 2.10 de suplememt que em de cobrar.
-Aixo dels 2.10 a mi em va de conya i si serveix de reclam perque els taxistes fagin servir la parada aquesta ok,pero hi ha gent que ve amb tren de rodalies,1.70 el billet de tren desde can collons,i nomes pujar al taxi 1.80 de baixada de bandera +2.10 de suplement..
Ja veurem com montant la de Sagrera,si s´esforçant una mica ho poden fer pitjor que aquesta i que amb els clients tinguis que pasar primer per potosi per anar cap al centre.
EL LLORO DEL TAXI

10 carreres:

chamb ha dit...

en resum, tot pensat amb els peus.

normal

Finestreta ha dit...

MAre meva, quin merder te m'han muntat!!! Semblen alemanys! Que tant fer regles ja no saben el que es fan i les fan al revés!

Rita ha dit...

Uffff, m'he cansat i tot (de llegir eh) hehehehe
Ptons, nano!

Joana ha dit...

Dilluns vaig estar a l'Alimentària i no hi havia taxis disponibles...
I jo pensant en tu ;)

Carquinyol ha dit...

Jo estic en la situació de Cristina, utilitzo molt el Talgo i l'Euromed i els diumenges per la nit agafar un taxi a Sants era tota una odissea.

I, la veritat, això dels 2.10 euros m'ha tocat la moral. Bàsicament perquè l'han posat per l'AVE, vaja, que perquè ara arriben uns 8 o 10 trens més "pijos" a l'estació de Sants i mirar que aquests senyorets tinguin el taxi a la porta tota la resta de gent em de pagar-les la comoditat. En poques paraules, que els dels Catalunya Express, Rodalies, Euromeds, Talgos i Arcos som una mena de plebe que no ens mereixem tenir una atenció de taxis decent però els senyorets de l'AVE si.

Jo entenc que als taxistes això els vagi bé, però estic fins el dallonses de totes les martingales que es monten els sociates per vendre això de l'AVE com un èxit.

ddriver ha dit...

CHAMB
O amb una ampolla de whisky a la taula.
FINESTRETA
Alemanys pero socialistes
RITA
Llarg eh?jeje
CRISTINA
Pero aixo seria els diumenges oi?
JOANA
Ja t ho vaig dir mail..estava alla segur que em vas veure,era un que portava un taxi pintat de color groc i negre
CARQUINYOL
Es l exit d aquesta gent,haberlo fet arribar fins aqui i les cues?el mateix que la Joana

Red Pèrill ha dit...

No cal anar a l'eMUle, ho pots fer des del blog... ;-)

ddriver ha dit...

red Perill
No podia,nofuncionava

Red Pèrill ha dit...

A vegades falla el 1er cop, però ara ho he provat i va bé... a l'eMule no el trobaràs pas... ;-)

Mikel ha dit...

brutal! tan dificil es posar a algu a pensar en el tema... en fi.