dissabte, 2 de febrer del 2008

OVNIS SOBRE BARCELONA



Aixo es el carrer Villarroel entre Paris i Corcega,l´altre dia a la nit vaig ser l escollit per Deu per veure un aterratge d´un OVNI,si si,tal com sona,mi va veure un OVNI.
A la foto podeu observar les restes que van quedar esperramades per el terra.La seva trajectoria va ser d´Est cap a Oest i l´hora del avistament va ser sobre les 03h15 m de la matinada.
Un cop investigat l objecte,va resultar ser una fregidora metalica per el cual no es va esmicolar,nomes es van separar algunes peces.
Al baixar,habiam que habia pasat,del cel es van sentir unes veus que deient.
-eres una zorra!!
-i tu un hijodeputa!!
-a mi no me insultes!!
-y encima la tienes pequeña!!!
juas juas juas
Que malament estan els extraterrestres,estan agafant les nostres males histories.
Aneu en cuidado si paseu per aquet lloc,aquets dos ja no s´estimen molt,una pena no saber acabar les histories d´amor a temps.
El mati que un s´aixeca i veu que l´amor ha sortit una mica abans per la porta es el moment d´acabar una gran historia d´amor,la resta es anar arrosegant histories,sumar malt rotllos,no val la pena.

El que podia haber deixat un gran record a la teva memoria,nomes deixa el record d´una pesadilla i d´un error molt gran.
Creieume se de que parlo,si el meu matrimoni s´hagues acabat dos anys abans,seria l´historia de amor mes maca mai explicada i en cambi,un es queda amb un patibull de sentiments.

Avui a aquets dos els hi posarem una de les lentes mes maques de finals dels 70,inclus jo quan feia de Dj,uns anys mes tard m´encantava posarla,habiam si fan una mica de cocos i recapaciten.
Per ells Barbara Streisand and Andy Gibb

7 carreres:

Carquinyol ha dit...

Sembla que als extraterrestres els hi ha afectat això del "tomate"

Joana ha dit...

Si tornéssim a néixer tornaríem a cometre els mateixos errors. No et castiguis pel que va passar. Ara ja no es pot tornar enrere.Dels errors aprenem, però és fàcil tornar-hi a caure!
Una cançó preciosa Ddriver!
No treballes avui?
Que la nit et sigui plàcida! ;)

Rita ha dit...

Molt bo el teu post. Té sentit de l'humor i també grans veritats. Però, com diu la joana, per més que n'aprenem, sovint i tornem a caure, perquè les emocions i els sentiments ens poden i ens traeixen. Mira només endavant ara i sigues feliç amb la teva nova il·lusió! :)

Eva ha dit...

:| que salvatge és la gent deu meu!!!! anda que es per agafar la fregidora i fotre'ls-la pel cap...

Anònim ha dit...

Ei que per mi com si es maten... però immagina que et cau la fregidora al parabrises i... Jo acabo amb els dos a la vegada que pel balcó salten ells i no la fregidora

Albert_stk ha dit...

Ja ho diuen... es comencen estimant i s'acaba tirant-se els plats/fregidores pel cap.

ddriver ha dit...

carquinyol
no se el que els ha afectat pero estan molt malament
Joana
Suposo que tens rao pero com no tornare a neixer no t´ho puc asegurar
Rita
gracies,ho fare!!
Eva
el meu cappp!!!!!!!
Gemminola
N esperva menys de tu,ets la millor!!
Albert
Doncs que avisin que em va anar de dos metres