dilluns, 25 de febrer de 2008

FELICITATS XAVI!

Primer que res i com es just ser agrait,donarli les gracies a la Rita per el seu post,aixo es el que pretent un quan posar musica o al menys abans que la gent la disfruti.Moltes gracies de tot cor.
Segon;una recomenacio ja que parlem de musica una recomanacio,els que aquesta nit no tingueu la desgracia com un mateix,de treballar un concert bo bo de veritat sera a la sala Bikini,Berk and the virtual Band,agafaria la baixa i tot per anar hi,musica dels 80 en Chill out version,molt bo de veritat i els que no hi pogueu anar...com jo a comprar el cd,val molt la pena.
I tercer THE POST
‘Mecagoncony’
Avui diumenge festa!!I que fa la gent de be el dia de festa?evidentment anar a misa i ja que vas a misa que millor que anar a la millor esglesia del mon no?
Doncs si avui he estat a misa,tot i que el profeta a marxat a Holanda a regenerar velles conquestes aqui encara son els 12 apostols(els once de wembley mes Guillem Amor,que estava sancionat,be alguns corren per Valencia..).
M´ha encantat el millor equip del mon,pero es clar encara no ens en podem fiar gaire,em guanyat al Celtic de Glasgow i al cuer de la lliga,pero com les pepas de la capital fan el paper de la trista figura a aquesta lliga..
Aixo comença a tindre molt bona pinta,ja veurem.
Content cap a casa a escoltar per RAC 1 el partit que tenia el Getafe..i trucada al mobil...el meu colega de Teia,avui feia 41 anyets i l´unic que l´habia felicitat era un servidor,ahir de matinada.-que ho em de remollar o que?
-es clar
Doncs apa vesteixet un altre cop i de birretes,que menys es un dels meus millors amics,som amics desde l´epoca del institut,en aquella epoca jo bebia mes que ell pero ara fa temps que amb 2 birretes estic kao...
I aixi ha estat,m´he salvat perque ell dema ha de matinar pero amb dos mitjanes duia un pedal jo que m´hauria menjat el mon,joder aixo de zorrear(que diu una amiga meva) ja em comença a anar gran.
Sort de la campana sino avui aqui al Maresme s´enrecorden de nosaltres com encara deuen recordar moltes que habiam fet fa 25 anys.
No les explicare pero deunidor quan un ho recorda.
Ens ho em pasat en gran estan junts xerrant,recordant vells temps,bebent..s´ha alegrat molt de veurem tant be...ell ara esta fotut d´anims pero tot s´arreglara.

Avui un cop mes m´he donat compte de l´ho gran que es tindre amics,pero dels de veritat,les dones van i venen pero els amics sempre som els mateixos.
Felicitats Xavi.
PD El regal abans de que els borrin tots del tubo


EL LLORO DEL TAXI
Avui toca la Viola Wills,i dic toca perque ja no segueixo cap ordre,fico la ma entre mitg de tota la musica i qui surt surt.
La Viola,un altre de les grans de la musica disco,d´ella surten dos dels mes grans temes de la musica disco;un aquet el Gonna get along without you now i mes tard el If you could read my mind que mes endevant s´han fet diferents versions a mes d´estar utilitzat com a banda sonora d´alguna pelicula.
Tornem a ho del tema anterior,la musica ideal per portar be una sessio piano piano i anar pujant,a primera hora era ho seu,musica suau i melodica,que enganxes a la penya a ballar i quan es volguesin desenganxar ja no poguesin.;)
A part del primer tema hi ha una versio anterior,en so filadelfia que es bonisima pero amb el kaos que hi ha dins el meu pc imposible trobarla(gemminola sossssssss),quin lio tinc,deu estar a una carpeta equivocada i ja sortira el dia menys pensat.
Aquesta noia per mi va ser una decepcio perque amb el gran nivell que van tindre aquets dos exits,perque no va ser capaç de ferne mes?sempre vaig esta esperant algo mes d´ella i em vaig quedar amb les ganes.
La versio que posare es la primera la del 1979,tot i que la foto de la portada es la de la versio del 84,que de fet nomes varia el woofer.
Va ser un dels temes que mes vaig fer rodar als Lenco,uns plats vells que tenia a un pub on punxava,era casi un miracle fer mescles amb aquells plats,sort que a la disco teniem Technics amb agulla de diamant,pero en aquell moment a la disco jo nomes era el segon em sembla,ja començo a perdre la memo,esta pitjor que la del meu pc.
Apa...Viola wills for all you

7 carreres:

Rita ha dit...

Gràcies, gràcies, gràcies!!!! Aquesta també és molt bona. Ja me les he guardades, les dues eh! hehehehehe

És molt bo tenir bons amics. I és cert el que dius, els homes -en el meu cas- van i vénen, però els amics sempre hi són i per això els hem de cuidar com tresors.
Un petó, dj!!!

Mikel ha dit...

Veus home de poca fe...JA SOM A2!!!! ;-)))

ddriver ha dit...

RITA
de res unplaer
MIKEL
En Roben esta celebran el gol encara a un after

Red Pèrill ha dit...

això segurament t'agradarà,Driver... Bona música disco negra... per cert, em sabries dir algo d'un grup que es diu Brainstorm?

ddriver ha dit...

red perill
m encanta
el grup?no se he sentit cançons de tant en tant pero es un grup de principi dels 90 i no el tinc molt controlat,pero els trobo be encara que no sigui lo meu per escoltar a casa amb colegas bona bier i ,,,i bona conversa

Albert ha dit...

ep al Cruyff el vaig veure a la zona VIP amb en Txiki, qe jo corria per allà.

El veí de dalt ha dit...

Hosti! La Viola!