dijous, 31 de maig del 2007

LA NOVA SAMARRETA DEL BARÇA

Avui tinc festa i no estic deprimit...sensacio extranya..

Aprofitare per escriure varies coses que entre setmana no he pogut.
La primera la gran noticia de la setmana,ja podem anar preparan 70 euros mes,si si ja esta aqui la nova samarreta del Barça.No m acaba d agradar perque antigament les dos franjas frontals eran blaves i la del mitg grana pero "son los tiempos modernos que nos toca vivir"que deia "la mode" al seu unic exit musical.
Aquets de la Nike ens faran anar al Ikea al final a buscar un armari nomes per samarretes del Barça pero es cert que quan veus un per el carrer amb la samarreta de l any pasat penses que pasat de moda esta.
A la final de Paris el meu amic Xavi va vindre amb un xandal del Barça Meyba!!i la samarreta tambe!!!un Frikie de molt de cuidado el colega.
Aquesta propera jornada de lliga juguem contra aquell equip que esta de lloguer alla dalt de la montanya de Montjuic.Aquell equip que a molts us va donar molta pena que perdesin la final de la Ueffa per penalts,menys a mi,a mi em va agradar mooooolt i sobre que fos d aquella manera tant cruel.
Aquets que us feien tanta pena ens volen fotre la lliga enlaire.En petit comite el rei de l escopinya a dit que ho de Glasgow ho arreglarant fotent l hi la lliga al Barça.
Un tal Pandiani,que deu l ha castigat ja i l ha lesionat ha dit que te moltes ganes de fastidiar la lliga al Barça,un tal chica(deu ser afeminat)i un sudaca anomenat Zabaleta tambe han dit el mateix.Un altre retrasat d aquets ha dit espero quitarles la liga al Barça(Marc Torrejon),habiam nen tu que has de treura,el teu equip no entrar ni a la ueffa l any que ve,com a molt ens la treura el Madriz o el Sevilla(remember this name)pero vosaltres nooooo!
Quina gent,encara us fa pena que perdesin?
Es que em foten de molt mala llet aquesta gent,habiam si segueixent repetint l historia i l any que ve a segona com fa 19 anys.
I ja m he ences tant que ja no se que anava a escriure mes.es igual mes tard un altre post que son gratis.

UN ALTRE FAMOS AL MEU TAXI

Ahir a la nit ins ultima hora el mes destacat que habia pasat al meu taxi eran 3 japonesses que m habien aturat a la Barceloneta i m habian ensenyat un paper on deia la direccio on les tenia que portar.


El paper deia wimpole street LONDON!!!!!!!


-Are you sure?


-yes,it´s posible?


-Of course but do you heve enough money?


-How much it cost?


-about 2000 euros or more


-Are you crazy?


-no,London no?


-Noooooooo


Dona la volta al paper i posava atenea park de Vilanova i la Geltru!!Ho altre era la seva adressa,quin susto ja em veia jo tot xino xano cap a Londres.

Be Vilanova i la Geltru tambe esta be pero quan t has fet l idea de Londres et sembla poquet.


Al tornar va seguir habent hi molta feina,aquets ultims dies n hi ha molta i no se,el Construmat ja s ha acabat...Tambe es cert que aquets dies entre setmana sobre les 3 s acaba la feina a lo bestia i ja has de rasca una miqueta per seguirne trobant i paso,la veritat.Com al endema puc començar a l hora que volgui,que rasquin els cotxinos que jo ja he rascat prou.


Sobre les 3 ja anava a plegar i de repent a caigut un xafag amb gotes molt grosses i he aguantat una miqueta mes perque s allargava la feina amb la pluja.


Anava baixant jo per un carrer centric poc iluminat i de sota la pluja en surt un tio aixecant la ma i dient si els puc dur,-clar.


La seva cara en sonava molt pero no estava jo per reconeixer gent i aleshores ve cap el cotxe amb un amic,i quan anaven a pujar uns ninyatos


-Boris boris,ya te llevo yo,no cojas el taxi


Evidentment el tal Boris a pasat d ells i a pujat al taxi.I els ninyatos a la porta dient l hi tonteries i ell ha pasat,aleshores he vist el percal i


-marxem senyor?


-si por favor


i he arrancat amb la porta entre oberta i els ninyatos s han quedat enrera,pero al semafor ens han agafat i com ell habia pasat d ells l amaneçaven..


-te haremos salir en el tomate!!


I picant al vidre i com el tema ja no m agradat,semafor en vermell i marxem.


Aleshores m han fet parar un altre taxi que anava amb el verd perque marxis qui l acompanyava i ell ha seguit amb mi.


Era en Boris Izaguirre,ja es cert que la tele els fa mes prims.A part d algun comentari tonto sobre la pluja,no volia parlar,s el veia agobiat i cansadillo i he pasat d atavalarlo,tambe estava cansadillo jo i tampoc tenia ganes de xerrar.


Al arribar a casa seva no tenia centims!!M ha fet esperar mentres pujava a casa seva i baixava amb pasta.

Mentres no venia anava pensant jo el titular del post d avui;en Boris I.m ha fet la pirula,no no en Boris I. em deu pasta...no no ...no crec que ho fagi,tornara amb la pasta.

Pero i si...amb el rotllo de que es famos pasa de baixarme la pasta?...a tothom l hi demano algo el carnet,la jaqueta.el relotge..pero aquet no l hi he demanat res ai ai...


I al final a baixat,propina i adeusiau amb tot el glamour del mon,si que en te de glamour,ho s´el sap fer pero s´ha comportat amb molt d estil,molt educat...un plaer portar l ho,de veritat.

dimecres, 30 de maig del 2007

Putos taxis

Ara que tinc un bloc la mar de xulu,no tinc temps per escriure.El cert es que tampoc pasa res al taxi tot molt pla,sense problemes,millor.
Ahir anava per el lateral de Gran via i 3 sudamericans demanaven taxi.
Devant meu 4 taxis lliures i van pasar d agafarlos,perfecte!!Vaig jo i encotxo.Pensava que no els agafaven per sudacas,doncs m aprofito jo.
Pero al aturarlos vaig veure el perque no paraven.Hi habia un cuart amb una cadira de rodes.
Me caguen la puta!!!Quins companys!!!Una cosa es ser raciste i un altre es discreminar una persona per el fet d estar imposibilitat,que cabrons!!
Ja se que es un rotllo carregar i descarregar una cadira de rodes,de la que no pots cobrar suplement i que aquesta gent fa viatges curts que a ells els hi costa molt poguer arribar per la seva poca mobilitat.
Jo porto un toledo dels nous,que el maleter es de la senyorita pepis pero aixi i tot vaig fer l imposible per carregar la cadira i portar aquells homes.
Amb la feina que hi ha es molt facil pasar d ell i agafar un altre amb menys problemes.
I l home un Perua,agrait de que el portes i cap mala paraula cap els meus companys que van pasar d ell,al contrari deia que els entenia.Doncs jo no els vull entendre i em cago amb la puta que els va parir a tots els que fan aixo.

diumenge, 27 de maig del 2007

FORÇA BARÇA

Ahir per variar vaig anar al futbol!!Vaig fer un munt de fotos per posarles al post pero ara resulta que el pc no em reconeix el mobil i jo no tinc temps per recordarli qui era.
Igual que quan han fet la Pepa els he criticat,haig de dir que els once que ahir duien la samarreta del Barça,els vull al once titular del any que ve.
Els once d ahir em van demostrar que son dignes de portar aquesta samarreta i aquet escut.
Esprem que el proxim any en soriano i el seu afany recaudatori permeti fer una pretemporada com deu mana i no tinguin que arrosegar les botes com aquest any.
El Madriz si que en sap,nosaltres enviem maletins als jugadors que jugan contra ells i ells van per la via directe maleti al arbitre!!Mes segur el sistema aquet.
L arbit aquet era un fill de sa mare,en MEssi el van atonyinar de valent i no ho va parar en cap moment.I despres el colmo fot fora en Ronny.
EL sCHUSTER UN ALTRE DESGRACIAT!!Com es nota que ja ho te fet amb el Madriz per l any que ve...Sembla que l hi deguem algo,quan a mi em sembla que es mes aviat al contrari perque a ell i a la seva dona s els hi va aguantar de tot aqui i a sobre es va picar al final perque el van apartar del equip i com a pataleta s en va anar a Madriz.No es pot ser aixi,s ha de ser agrait encara que siguis curt i un calçaces.
El que ahir va fer el MESSI es per aplaudir.Fa molts anys teniem un jugador que era el millor del mon tambe,es deia Johan Cruyff.Jo soc Cruyffista,vagi per endevant,pero com a jugador un cagat.
Quan l hi fotian la primera patada desapereixia,es fotia a la banda...i ja no el veies mes,treia els corners,els outs...pero dins l area no hi tornava en tot el partit i en cambi el nen ahir,venga i venga i n altre cop,cada cop l hi fotian ostia pero ell hi tornava,un crack,molt content del equip vaig sortir ahir.
I ja ser que direu que masa tard,pero mira la preparacio tenia que haber estat millor...
Em de pensar del desert que veniem(Rochembac,giovanni,bogarde,zenden...)i on estem 2 lligues i una Champions.
Mireu el Milan,va perde la final d Istambul despres d anar guanyant a la mitja part per 3-0 i no pasa res i a la ultima final 9 d aquell equip eran titulars i l entrenador el mateix.
Arriban a perde aquella final,d aquella manera els nostres i aqui els cremem vius a tots..i jo el primer pero en cambi a Milan no ha pasat res i la paciencia els hi ha donat la rao..No serem nosaltres els dolents i no els jugadors?...
En fi guanyarem la lliga tranquils,en Maxi Lopez l ultim dia fotara la gallina per el Bernabeu ja veureu.
Avui desde fa molts anys he vist un troç d una cursa d automovilisme,esport que no m agrada gens i cada cop menys,un esport on no hi ha gols no pot ser bo.
Pero la he mirat perque em feia gracia reconeixa els llocs on vaig ser aquet estiu a Montecarlo,que guapo!!
Us posaria els videos de quan vam fer el recorregut del circuit pero si clickeu aqui els teniu,vam fer el guiri com tothom que va alla.Un dia sopant a Niza els de la taula del costat estaven mirant el video que habian filmat per el recorregut del circuit.
Nosaltres a part amb el "peaso" camara del Isidro tenim el circuit fotografiat a tota la velocitat que donava la maquina.
Aqui en teniu algunes de les fotos.






El reconeixeu?

Be m en vaig a votar i a pencar adew

UNA PERSECUCIO PERILLOSA

Tinc por que elmeu anterior bloc desaparegui al no fer lo servir,i no m agradaria que molts dels post que he escrit es perdesin,sobretot els de coses que hanpasat al taxi que despres no se si les podria recordar totes i de viatges que he fet i mica en mica a part d escriure post aqui anire posant alguns del vells de l altre bloc,no tots pero els que a mi em semblin interesants de conservar.

Avui escric l article 200!!Estic sorpres de la meva capacitat de produccio.No m ho esperava quan vaig començár el bloc.
Pensava amb 4 historietes que tinc a la memoria s acabara la meva produccio,pero es veu que no.
Tampoc m esperava l exit que esta tenin,pocs comentaris pero moltes visites,molt mes del que m esperava i en el top ten!
I una aparicio als mitjans de comunicacio.Molt content estic.
Per celebrar ho explicare una persecucio que em va tocar fer quan tenia el taxi propi al poble.
Estava a la tarda a la parada i va apareixa un tio que volia llogar un taxi per la nit,tots el van adressar cap a mi,l unic que treballava a la nit.
El tio necesitava que al vespre l acompanyes a seguir una noia d aquestes que es possan a les rotondes a esperar que algu els hi digui algo.
Ok
-et pagare 300 euros per el seguiment
-perfecte,la nit feta
-et dono 150 ara i 150 quan acabem
-be
A les 22h el recullo i cap a la rotonda.Evidentment,no ens podien veure.
Vam aparcar a uns matolls,bastant sospitos,pero era fosc.Ell va sortir i es va apropar mes.Feia una fila el colega,estirat per terra espiant...
Era un Italia,o potser rumanes,parlava un castella amb accent Italia.Jo no sabia si ell era el bo o el dolent.
Vam estar com 2h alla amagats!el que s ha de fer per menjar!
Al cap de 2 h apareix corrent i sofocat.
-corre,corre
-cap a on
-cap alla,ja ha vingut el xulo i se l ha emportat.Han anat cap a l autopista.
Jo que l hi foto canya!i clar jo no sabia quin cotxe duien els altres i es veu que el vaig adelantar.Quan m ho va dir els altres van entrar a un centre comercial,cagada!
Vam tindre que anar fins la seguent sortida a fotre la volta.Vam mirar per dins el centre comercial i res al parking tampoc.
Em va dir que tiresim cap a bcn,que cada dia anavan cap alla.
Doncs somi a tota ostia cap alla pero ni rastre.Em va fer parar a l entrada de bcn.Tard o d hora tenien que pasar per alla.
Em sabia greu haberla cagat pero es que jo no sabia a qui perseguia.
Alla ens vam quedar un bon rato,les noies aquestes amb el xulo deurien anar a sopar quelcom.
Per fi despres d una hora llarga apereix el cotxe al costat d on erem,aturat al semafor,i em diu
-aquet,aquet es el que has de perseguir
-LET´GO!!
Com canta que et segueixi un taxi de fora bcn per dins la ciutat .
Jo anava seguin a una distancia prudent pero sense dexar que s em escapes als semafors.
El que duia jo era un merda fisicament,en cambi l altre conductor era una mole.
Jo anava pensant"amb el que canta el taxi aquet,la mole aquesta es donara compte vindra cap aqui i ens fotara un tret a cada un i es quedara tant ample,ja veuras!".
Vam atrevasar tota la ciutat darrera d ells.Mentres em va anar explicant el perque de tota la moguda,que menys,m estava fotent en un fregat i al menys saber per on venen les coses.
Resulta que la noia era Albanessa.I el seu xulo tambe.Ell ja habia parlat varis cops amb ella i la volia treure d alla i ella volia sortir pero era complicat amb el xulo.
El germa d el que duia jo era policia Italia deia,i ell no em volia dir si ell era policia o mafios.
Es veu que volian enganxar al xulo pero per aixo es veu que tenia que treure la noia d alla.Per mi que n estava una mica de la noia aquesta.
Al final vam arribar,a un carrero a l altre punta de la city,i va parar el cotxe.A mi em va fer parar el cotxe dos guals mes enlla.VIVA ER CANTE!
Aleshores elles van baixar i el cotxe va marxar,jo pensava que teniem que seguir el cotxe i que va,aquell es veu que era un mero transportista.
Aleshores em va fer cambiar les jaquetes,era ivern.Va baixar del cotxe i jo em vaig quedar al cotxe amb la seva jaquta possada,perque vingues algu i em fotes un tiro.
El tio es veu que les va seguir fins a un bar on hi habia el capo de veritat,un Albanes de casi 2 metres amb el cabell super llarg.Va parlar amb la noia i van quedar per l endema,a ella la cambiavan de carretera a l endema i anava a l autovia de Castelldefels.Em va demanar molta informacio de l autovia de Castelldefels.
Quan va tornar al cotxe,jo estava super nervios ja.Em va explicar aixo.Val doncs marxem?
-No
-ara que?
-Ara pasarem per devant el bar un altre cop per veure un altre cop al xulo.
-Pero no t has arriesgat prou ja,entran al bar i parlan amb ella?
-si pero pasem
Putos diners!!
Vam pasar per aquell carrero,i al pasar devant el bar em va fer afluixar.Quines pintes mare meva.Cap d aquells hauria pujat al meu taxi ni pagant per endevant,quina gent!!
El que impresionava de veritat era el capo,un perxeron de cuidado,com per portarli la contraria.I el que duia jo al taxi era una merdeta comparat amb allo.
Per fi em va alliberar del meu torment i va dir tornem cap a casa!way!per fi lliure.
Al tornar s ho va fer be,vam tindre una conversa molt distessa tot el cami,per alliberar tensions va estar be.Vam arribar cobrar i cap a casa amb la nit feta pero a cambi d un patiment molt bestia.
Mai mes em va trucar,el vaig veure varis cops per el poble amb una moto grossa.
Altres persecucions i persecucions lights.
Com es l article 200 el vull acabar recoment vos un cantant que m agrada moltisim i no tinc videos d ell.Escoltantlo he escrit aquet article.Es en Lou Rawls.Una de les millors veus del soul de tots els temps.A molta gent que l he recomenat ,l hi ha encantat.Inclus en Sergi l hi va posar a un cantant d un grup famoset i l ultim disc han cambiat l estil i han fet un disc de soul.No te desperdici,de veritat.
Apa fins el 201!!

dissabte, 26 de maig del 2007

OSTIES AL FUTBOL!!!!!



Avui es juga la final de la Clerigus cup.La Champions dels cures!!!!

Que gran es el futbol,tothom i juga.Segurament durant el partit es fotaran moltes sotanes i tambe es donaran moltes osties.

Tot i la rivalitat entre els dos finalistes esperem que no hagi de intervindre la guardia Suissa a posar orde.

La final la jugan la Universidad Lateranense contra els Redemptoris Mater.

Jo crec que guanyaran els Redemptoris,tenen varis jugadors sudamericans.La magia del futbol sudamerica...i deuen tindre la ma de deu incorporada tambe.

Jo de mentres habiam si m espavilo i foto algo a casa i despres cap el futbol.Avui torna el Getafe,habiam si treuen l orgull d una puta vegada i hi ha vengança

divendres, 25 de maig del 2007

EL PRIMER POST DESDE AQUESTA PARADA

Anem a fer el primer post desde aquesta nova parada,habiam que surt.


Aquets dies els blocs de politics,partits...son els que mes produeixen,estan foten l ultim esforç per acabar la campanya,d aqui uns dies cesaran les seves grans capacitat per produir post i es posaran a "pencar"per el be del poble.


Ja no vindran a casa per saludarnos,no agafaran mes nens al mercat(sort perque n hi ha cada un agafant nens..que fan patir) ja no pensaran mes amb nosaltres,ni s enrecordaran de la cara que posavem quan els hi vam obrir la porta...ja nomes pensaran amb la butxaca,no la nostra la seva,es clar.


Aquesta eleccions no he fet cap post dedicat a ells.La veritat es que tant s em en refot el que pasi a les municipals.


Jo aqui al poble nomes dormo i prou,no em fan falta.


Al poble he tornat despres de casi 20 anys fora i esta igual,han crescut moltes cases pero la resta es igual.Els mateixos sotracs,les mateixes inconveniencies,tot segueix igual,mes vell pero igual.


Dia a dia he anat rebent els panfletoss que envien tots.


El primer en arribar va ser el d un antic mestre meu de quan era petit petit.Es presenta per Icv.


Despres vaig rebre el video(dvd)dels de la productora de video(CiU)evidentment va anar de cap a la basura(gracies per la funda em servira per posar algun dvd que tinc sense funda.Despres es van despertar alhora els ecspanyols PSC i PP.A la paparera tambe i l ultim que pensava que no s habien enterat que habia tornat al poble els de ERC.Aquet es l unic que he guardat i els votare com sempre pero tant s em refot com acabi el tema aqui.


Abans de marxar del poble fa 20anys,vaig estar a les llistes de Estat Catala i no vam fer res,no teniem maquinaria propagandista nomes el porta a porta i la cara que fotia la gent al veurens era per veurela.


Despres tambe haureu notat que no he fet cap post dedicat a la final de la Champions!!Com pot ser un futbolero com jo.

Aqui teniu la proba del perque no he parlat de la final.

Aquestes son les bufandes que tinc penjades darrera l ordinador.

La primera la dels Boixos Nois.

La segona la de la seleccio d Holanda

Despres la del inter de Mila

Despres la del Levsky de Sofia(cambiada a un Bulgar devant del hotel del Barça a Sofia)

Despres la conmemorativa del partit Levsky-Barça(em va fer gracia per estar escrit el nom del Barça en cirili)

Despres la conmemorativa del mundialet del Japo(regal del Isidro quan hi va ser)

I la ultima la del Everton(el meu club a Angleterra).

Per tant sent del Inter i Everton evidentment tant s em fotia la final.Jugaven els dos rivals dels meus equips,hauria volgut que els dos perdesin pero na va poder ser.

Si m hagues de decantar per Milan o Liverpool suposso que Liverpool,aquets em van fer plorar a Anfield,ens vam agermanar una miqueta pero l Everton es el seu rival i el meu equip,aquell dia va ser complicat sentimentalment parlant.

Per aixo no hi ha res de la final,el Milan tambe te algo bo en els meus records com el 5-0 al Madriz pero desgraciadament ho van espatllar quan vaig anar a Atenes al 94.






Aquet es el Bulgar amb el que vaig cambiar la bufanda,el pallo es veu que duia hores a la porta del hotel del Barça esperant que en Ronaldinho l hi signes la bufanda i com no hi habia manera em va dir si volia que l hi cambies.
El Bulgar es el de la esquerra eh?i l altre ddriver!

dijous, 24 de maig del 2007

JA SOC AQUI

Hola penya!!!

Sentin-ho molt he tingut que marxar, no hi ha res que em dolgui mes però el tema s’estava tornant inviable.

Em fotia dels nervis trigar i trigar en aconseguir entrar al meu administrador quan ho aconseguia no podia publicar l’article que jo volia, era un drama.

Em fotia molt histèric, tinc poc temps lliure al dia i no puc perdre tant de temps amb el bloc.

De veritat que em sap molt de greu, perquè per mi sempre les coses Catalanes son el primer però quan no pot ser no pot ser, espero poder tornar algun dia.

Això esta be, porto dies fent proves i no em m’ha fallat ni una vegada, cosa impensable al Bloc.cat

Això ha estat com passar de jugar la lliga catalana a la Champions league de cop. Tot funciona i no em fot dels nervis.

Ara mica en mica aniré apretant cosetes i aprenent com funciona del tot això.

Espero que seguiu pujant al meu taxi encara que hagi canviat de parada.

Ara tinc que descarregar totes les maletes e instal·lar-me