dimecres, 31 d’octubre del 2007

SOM TAXISTES

Evidentment som taxistes i com a tals i per deformacio profesional em fet aquestes i mes fotos als nostres companys d ´Escocia








Un detall,a Escocia,cap cotxe escoces porta la GB a la matricula,alguns porten SCO,pero la majoria no porten res.No com aqui que estem obligats a pasejar per tot arreu la E d Emporda.

9 carreres:

Deric ha dit...

perquè ells són un pais civilitzat i nosaltres estem per civilitzar

jose ha dit...

Llevan la GB los que salen del país, como es una isla salen más economico salir en otra cosa y luego alquilar un coche, por eso la GB la llevan pocos.
La E se lleva igual que en muchos paises de UE, por ejemplo Alemania D, franceses...la llevan igual que nosotros integrada en la matricula.

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

quedan muy graciosos los taxis asi..y son amplios. para poner maletas...muy pintorescos y con personalidad..uin besote guia turistico

Itf ha dit...

M'encanten aquests taxis!!

ddriver ha dit...

DERIC
Quanta rao
SATURNINO
No estic d acord,a amgleterra be la portan i en cambi aqui no.A Catalunya si quan matricules un cotxe no et preguntan si sortiras del pais o no per posartela la E o no.
A Alemanya portan la D mes l escut del Land on son i l inicial de la ciutat.
A França portan la F i el numero del departament que son etc etc

ddriver ha dit...

ANDREA I ITF
A MI TAMBE ME ENCANTANT AQUETS TAXIS

Eva ha dit...

ostia que guapos els taxis escocesos...cada un és d'un color diferent? això es fa estrany....i tant publictat....que raro veure un taxi així!

ddriver ha dit...

EVA
Si,es la millor manera de fer publicitat,un taxi esta per tot arreu,en tot el dia no para de donar voltes i tothom a tot arreu el veu

Anònim ha dit...

Deu ser facil distigir un taxi a Escocia, son molt diferents uns dels altres.