dimarts, 25 de setembre del 2007

SANTA MERXE

Ahir santa MerXe,tot i ser fora la majoria dels Barcelonins,l ajuntament va tindre a be fer imposible el transit de vehicles.
Com sempre,amb gran habilitat,van decidir organitzar tots els events ludics a la zona sud de la ciutat,amb el consecuent tall de carrers que tot i ser 4 cotxes circulant era un drama.
De Gran via en amunt es veu que no es Barcelona,no tenen el velodrom d Horta,no hi parcs mes amunt de Gran Via...no se quina mania tenen en concetrar ho tot al forum,pl,catalunya o Port...
Un desastre per els que em de conduir per guanyarnos la vida, a part dels pollos que tenies amb la gent,clar tu portes a un i de repent et trobes un carrer tallat....
-es que voste ja ho tindria que sapiguer aixo
-si homeee
Jo no puc saber tots els carrers tallats per els cuatreros del ajuntament,tot el rato amb problemes per culpa de lo mateix,total,cap al aeroport paso de circular per aqui.
La primera ...no volies caldo?2 tasses,apa cap el centre,jodeeeeer!!!
Pero la segona...un matrimoni Gales a Lloreto de mare
-ok mister!
I com una imatge val mes que mil paraules aqui teniu la riera de Lloret
A la tarda tornem al aeroport pero sense tanta sort,cuatre carreres per la city fins que jo no se que colllons van fotre ahir,que van aconseguir colapsar les rondes un dia que per alla es circulava be,fins i tot els bussus anaven per la ronda
Total que un sentint ho molt per la gent que l hi fes falta taxi....un servidor s en va anar a casa a celebrar santa merxe i que treballin els urbanos pero jo estava dels nervis amb les cues que tenien formades.
Habiam si comencem a montar cosetes a la part alta de city,i ens deixem de colapsar el centre d una puta vegada.

EL LLORO DEL TAXI
Bojaria per bojaria prefereixo la dels Matt Bianco

7 carreres:

Anònim ha dit...

he... coneixent als de l'Ajuntament quan muntin coses a la part alta el que faran serà col·lapsar tota la city !!

Jo haig de dir que agafar taxi ahir a les 22:40 a l'estació de Sants va ser una delícia !! Havien un fotiment de taxis !! Potser van deixar treballar fora de torn ?

Eva ha dit...

ostres veient els talls de carrer vaig pensar en tu... dic segur que està cagaant-se en el sneyor hereu XD

jo aquest any al forum no hi he anat pas, pe`ro fa dos anys quan hi vaig anar vaig quedar fastiguejada, no podia trobar un taxi...al final nit bus fins a pl cat i des d'alli un taxi....quin suplici!

Itf ha dit...

Doncs si! Fa temps que ho dic això de que tot es concentra al centre. A veure si d'una vegada fan les festes per tota Barcelona, que jo visc lluny del centre i és un pal desplaçar-me.

chamb ha dit...

no cridis el mal temps¡¡¡

que a Sarrià sense festotes s esta molt bé¡¡¡

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

pues yo como soy pobre ..siempre voy en metro jajajaj
petaba ese metro..imagina entrando por un tunel para enanos en la parada de liceu (porke esta en reformas) cargando el coche de marco y mirando a teo para que no se perdiera..joder..ke líooooooooo
pues nada ya ahorrare unas monedas y te pdire de taxi..solo para verte de taxista jajaja a ver como musicalisas..un besote

Anònim ha dit...

...i finalment ens hem conegut!!! Bé taxidriver, un dia amb més calma anem a fer unes birretes :-) O sinó et censuraré de nou eh? jejeje. Salut company!!!

Anònim ha dit...

Que és una festa major sense embussos, guardia urbans torracollons i gent que no sap ni on està !!!
Visca la Merché.