dimecres, 25 de juliol del 2007

FELICITATS A BARCELONA I A TOTS


En aquet moment,avui fa 15 anys Barcelona es va situa en el mapa mundi actual.Si avui fa 15 anys i sembla que fa poquets anyets d aixo.El cert es que va ser un gran dia per Barcelona.
Respecte a aquelles olimpiades,les millors de tota l historia,tinc mlts sentiments oposats.
Abans de que escollisin Barcelona jo era d una plataforma en contra.En contra per la por al que va pasar,es van Espanyolitzar molt els jocs,a Barcelona se la va coneixe per ser ciutat Espanyola i no Catalana,a sobre el Borbo,(clickeu i riureu)dels collons era un gafe,on anava Espanya treia una medalla.
Nosaltres a la plataforma duiem unes samarretes que posaven

PARIS 92
Nomes a 1000km dels paisos catalans

Vist amb la perpectiva del temps,no puc mes que estar orgullos dels jocs,per diferents raons;
-gracies a ells tenim Rondes
-gracies a ells la ciutat va patir una transformacio bestial que la va obrir al mar,i aquesta transformacio encara no ha acabat
-perque els jocs van ser un exit
-un exit organitzatiu a pesar d algun xofer d autocar que es perdia amb algun equip dins del autocar.
-perque va ser un exit amb els voluntaris
-perque donava gust anar per el carrer,tots eram amics,tots estavam fent algo per els jocs sense fer res,ens sentiem orgullosos
-perque durant uns dies cada dia era Sant Joan
-Perque al taxi es van fotre moltes peles aquells dies
La pena va ser el que va pasar,el que sabiem que pasaria a la plataforma,tot va ser Espanya,Espanya,Espanya i banderetes que no se d on collons sortien,per tot arreu.
Era lamentable veure el camp nou quan jugava la roja,tot ple!!!Quan feia anys que la seleccio espanyola no jugava a Catalunya,ja que l ultim partit que habien fet aqui era contra Polonia a Sarria(ecs,mini Bernabeu)i no va anar ningu i aixo que van regalar entrades als colegis i tot.
I em fot molt els jocs per aixo,pero el cert es que va ser un gran que per la ciutat i avui encara ho disfrutem,
Per aixo felicitats Barcelona i a tots perque tambe van ser de tots aquets jocs.
Pero hi haura gent que avui ho celebrara a fosques,es molt lamentable el que esta pasant amb la puta llum,ahir començaven a iluminarse alguns carrers i semafors pero les cases no.
Han portat un munt decamions amb burres(generadors)pero donen llum als carrers nomes.
Ahir vaig fer mes fotos del tema aquet
31 hores despres botigues tancades per falta de suministrament electric








33hores despres molts semafors encara no anavem








35hores despres cruilles de la Diagonal sense traffic lights








39 hores despres la Guardia Urnana encara feia de Guardia Urbana







4o hores despres arago/castillejos








40 hores despres el carrer Independencia








41 hores despres el carrer de la Industria









Aixo es el que em tret de Jocs i Forums i mil payasades varies?Treballem de cara l aparador pero tenim unes infrastructures de pena,pero de tot,no nomes de llum,avui perque toca la llum(el senyor Renfe deu estar tranquik,ningu es fica amb ell mentres dura la llum)pero cualsevol dia sera l aigua,el gas,carreteres,trens,avions tot es de pena.I per moltes cassolades com la d ahir al clot no aconseguirem res per aixo cada dia estic mes convençut que nomes ens queda un cami i tots hauriem de tirar cap aqui catalans i els de fora tambe,per el be de tots nomes tenim com a solucio administrarnos nosaltres mateixos els recursos i tindre les infraestructures en condicions.

I aquet cami es diu;





EL LLORO DEL TAXI
Avui un clasic en versio Ska

9 carreres:

yrun ha dit...

És que és molt fort el que està passant a bcn. Com pot ser que una ciutat tan cosmopolita com Barcelona encara no previngui aquestes coses?

Sembla que estiguem en vies de desenvolupament encara. Trist.

Sort que estic a Tortosa i aquí si que hi ha llum xDD

Per ser, tela les imatges, perquè una no s'acabava de fer la idea.

Anònim ha dit...

Recordo els jocs i que m'ho vaig passar molt bé, no vaig ser molt conscient de l'espanyolitat (tenia 14 anys i era una innocent). A Indústria no tenen llum???? ostres, era on vivia!!! sort que a l'edifici hi havia gas i encara hauriem pogut cuinar i dutxar-nos, però el menjar...
Com bé has dit, es fan moltes coses de cara a la galeria perque no hi ha un model de ciutat a seguir, o en cas el model és maquillatge i tapar grietes amb tirites. Sembla que no volen que visquem en una ciutat neta, amb un bon transport públic, unes infraestructures ben organitzades i funcionals, vaja, feta a la mesura de la ciutadania i no a la mesura de la megalomanía d'alguns alcaldes i arquitectes, que es el resultat d'aquesta ciutat que m'estimo molt però al pas que anem quasi prefereixo viure a sabadell o un altre lloc.

Cristina ha dit...

Has estat al meu barri!!!! Ara aquí tenim llum però qui sap quan durarà això. De moment comenten que no és definitiu. Jo per si de cas em quedo a casa els pares fins que el tema estigui normalitzat. Petons!

ddriver ha dit...

yrun-impresiona la veritat,et donen ganes de reventar la porta d algun banc,no saltara l alarma i ningu et veura
cafeambllet(sabadellenca)-aixo de la llum arriba a pasar a zona centre,rambles,vila olimpica o ps,Garcia Faria...i sortim mes als telenoticies de tot el mon que quan els jocs, s esta jugant amb foc,tot de cara a la galeeria i els d aqui?i aixo acaba de començar,es un aperitiu,ara amb les obres del ave...
Cristina-sii???cada dia,i al clot,i a gracia,i a les corts i a poble sec...es la meva feina pero el cert es que aquets dies els del lado oscuro surten mes,que fan a casa?es on es fan mes viatges aquets dies i quan tornen a casa tornen amb una resignacio pobrets

Anònim ha dit...

25 juliol, 18:45h

Des de la Biblioteca de Lesseps... jo encara no tinc llum. Han passat més de 20, 30, 40... quantes hores portem ja? em sembla que unes 55.

Això és una puta vergonya. Com bé dius, si hagués passat a zones pijes com Pedralbes, Sant Gervasi etc. ja et dic jo que s'espavilarien més en arreglar l'avaria. Els pobres desgraciadets de la part vella de Gràcia ens hem de fotre.

Anònim ha dit...

És que portem si fa o no fa el mateix camí que València, molt espectacle grandiós però alhora de la veritat la ciutat de l'Estat que se'n porta les peles per la infraestructura és... Madrid.

Ells van organitzant cosetes a les nostres ciutats i així saben que no han d'invertir en res que pugui competir amb Madrid, ens deixen com a atracció de Fira mentre Madrid, callant, es va rearmant amb més i més infraestructures i aglutinant el poder.

ddriver ha dit...

danichan una puta vergonya,si visquesis a Madrid ja tindries lluum faria 2 dies.
Carquinyol.cuanta rao,no es pot viure en un pais en el que les infraestructures estan supercentralitzades i la resta hem d improvisar

El veí de dalt ha dit...

Avui, driver, vas fort! I és que tens tota la raó, collons de ciutat i de país! Estem enganxat pels collons de les elèctriques, la banca i l'opus dei! A rajar de tots ells!

ddriver ha dit...

vei
clar que si