dissabte, 14 de juliol del 2007

BARCELONA ES MOU,PODER MASSA I TOT

Definitivament Barcelona crec que es la ciutat mes de moda a tota Europa.
A Londres,Roma o a Paris hi molts turistes,mes que aqui,pero tambe son mes grans(les ciutats) i no s els veu tant com aqui.
A part de Londres,a les nits et fots de fastic,a part dels caps de setmana a com a tot el mon mundial.
I a mes son clasics pero Barcelona...Barcelona...es la que mes de moda esta,segur,jo crec que em arribat al top de la llista de ciutats desitjades per la gent per vindre a pasar uns dies.
Tot al contrari de la ciutat que teniem despres dels jocs olimpics,al taxi en una setmana a lo millor portaves 2 guiris o 3 si hi habia fira.
Qualsevol nit d entre setmana era llaaaaaarga,mai s acabava,a partir de les dos no hi habia feina,tots els taxis parats a les cantonades,o a les portes dels clubs,o discoteques...pero voltant molt poquets,no trobaves ningu.
Era a mes una ciutat bastant insegura,tot just començaven a arribar arabs i es buscaven la vida com podien,encara quedaven Ionquis(pobres)que et complicaven la nit de mala manera,cada dos per tres hi habia taxis atracats,en poc temps tambe entre 94 i 95 van matar tres taxistes,era un panorama tremendo,feies un viatge i anaves tot el trajecte amb l ai al cor.
Avui en dia tambe hi ha imbecils pero no els hi arriben a le soles de les sabates als d abans.
El problema avui en dia es que el mes pintat et lia un pollastre dins el taxi sense esperar t ho,abans ja veies qui te la liaria.
Pero avui en dia es una pasada,i sense avergonyirme puc dir que estic molt enamorat de la ciutat(a pesar de les putes bicis).
Quan els guiris em pregunten;
-ets d aqui?
-si
-teniu una ciutat molt maca
I aixo m omple d orgull,no hi ha res pitjor que tornar d un viatge i dir vaja merda,no hi torno mes!(m ha pasat).
L unic que em fot es que el govern municipal sigui socialista,i l hi tingui que reconeixer el merit de posar a Barcelona al top ten!
Estic parlant nomes en quant a turisme,tots saben que la ciutat te moltes mancances com de transport,d ensenyament,socials...pero aixo es una roda i si els ingresos ens van be,podrem arreglar tot el demes.
A que ve tot aquet rotllo?Doncs que amb la feina ens veiemn desbordats,jo m agoto molt mes aviat que abans,no donem abast.
Avui ha estat dia de tumultos,nomes començar,a paseig de Gracia els laterals tallats,que pasava?que l amic Woody ha escullit un divendres tarda per rodar a la Pedrera.
Un kaos!!cents de persones rodejan el rodatge,empentes per fer fotos,per poguer veure,a part entremitg guiris que anaven a veure la Padrera i es trobavem amb el pollastre...molt kaotic.Pero es una pelicula que ens colocara a primera linea mundial com a desti turistic,ja no sols europeu.
Aquet kaos provocava que tot el que estigues a prop tambe es colapses i el trafic era una me.
Mes tard,agafo a uns per anar al Forum.Un altre kaos!!Hi habia el summercase.
Gent i mes gent,tota la nit fins les 6,concerts i mes concerts i dema un altre cop,sabien mes els guiris que jo el que feien.Quina exageracio de cotxes i gent.
Barcelona es mou,ens agradi o no es una ciutat molt viva,el pasat Sonar,el b-festival,el grec...no se on arribarem.
A mi em va de conya per la feina pero es molt exagerat,el moviment de la ciutat.En fi,que continui la festa.
Els guiris,al marxar,diuen
-em de tornar aviat,ens han faltat dies.
Explicacio?Al menys la que els hi dono jo...
-Tu t en vas a Paris,per exemple,et pases el dia visitant la ciutat,despres t en vas a sopar,prens una copeta i ja ha dormir.
Barcelona te molt per ensenyar de dia,moltisim,pero es que a mes Barcelona te la nit,i tambe te molt que ensenyar...I per un turista,si surt a la nit(que els hi agrada mes que a un tonto un llapis,perque al seu pais no ho poden fer)al endema,si t en vas a dormir a les 6,amb quina cara vas a visitar res?
A part d aixo tots volen aprofitar la platja...i ja no tenen temps de res.
Es queden alucinats de la gent que hi ha a les 5 o 6 del mati per el carrer,i quan els hi dius ;
-doncs si no voleu anar a dormir,cap a Viladecans que hi han els afters fins les 12 del mitgdia.
I posen els ulls com a plats.
En fi aquet no es el post que volia escriure,pero cada dia em pasa el mateix,m asec aqui i em disperso i acabo parlant d algo diferent al que habia pensat.Dema ja explicare el de avui perque tela tambe.
EL LLORO DEL TAXI
Avui una dedicada a tots els que es foten a cridar dins d un taxi o per la finestra


6 carreres:

Anònim ha dit...

Ja tens raó, més que un sant. Crec que una de les coses que té bones Barcelona és que el turista pot triar: pot triar entre visites històricoculturals, pot triar en anar de compres, pot triar en anar de platja i pot triar en anar de festa.

El problema? El típic del turisme... si anem canviant per atreure el turisme a final no ens coneixerà ni la mare que ens va parir. Exemple, aquells llocs de platja que de tan edificar ara semblen una ciutat.

I amb lo dels sociates més raó que un sant, està molt bé potenciar i tot els demés, però a veure quan foten mà en aquelles tendes de souvenirs de toros, flamenques i barrets mexicants.

Coi... que avui al Moll de la Fusta he vist un guiri vestit de sanfermí !!!

ddriver ha dit...

Carquinyol-no l hi tinguis en compte es guiri,no sap el que es fa.
Ahir l hi vaig dir cuatre coses a un dels xirigos del final de les rambles que venen bisuteria i samarretes.
Un payo que tenia el xiringo ple de samarretes amb el puto toro

Anònim ha dit...

com bé saps, jo visc dels turistes, i sóc el primer en dir que molts guiris es deixen el cervell quan venen de vacances. Podria parlar molt sobre el tema, i de fet descarrego tota la mala llet que cal al meu blog per desafogar-me una mica. Com dius, amic taxidriver, BCN es mou. Però massa, i no deixa de ser lamentable passejar pel centre i, vagis on vagis, trobar-te guiris i més guiris. Sigui l'hora que sigui, i sigui el mes que sigui. Això ens beneficia i també ens perjudica a la gent de qui, que cada cop fugim més de zones centrals perquè no aguantem veure tant de guiri. La Rambla és el que era fa uns anys? Crec que la Rambla ha perdut l'encant que va tindre anys enrera. I això està passant amb molts altres punts de la ciutat. Per això quan surto de la feina, l'última cosa que em vull trobar és un guiri. I cada cop ho aconsegueixo... menys!!! Per una part, visca el turisme. Per altra part, això és una caca. Solució? Entre d'altres, proposo regular el tema del turisme de borratxera que ens ve de Lloret i companyia i de Vueling, Ryanair i totes aquestes aerolínies barates. Turisme sí, però més qualitat si us plau.

ddriver ha dit...

Dani-un dilema,som una ciutat de serveis i vivim d ells,mal que ens pesi.
Turisme de cualitat?mira els preus de les habiatcions a Barcelona u a cualsevol ciutat europea,som de l ho mes car que hi ha.
Ryanair.vueling...no fotem i com anire a veure al Barça per europa?
I si que ha cambiat la ciutat,un cop vaig dur una Francessa que feia 25 anys que no venia a Barcelona i em deia que el barri gotic d ara,era com walt dysney,tot preparat per el turisme,res a veure amb l encant de fa anys.A cambi esta mes net,mes segur,mes iluminat...
Dels sectors economics,la ciutat nomes te el terciari,i s ha de rentabilitzar,no tenim res mes,ni industria ni res

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

Es una lástima no poder disfrutar de las cosas lindas que tiene po Barcelona..Yo desde que lleguè a Catalunya, traìa toda la ilusiòn de conocer aquellas cosas que habia visto en la película "piso compratido" que de verdad no se que nombre era el original porque se la menciono a la gente y nadie la conoce (una peli en la que trabajaba Elsa Pataky que hacía de francesa creo, y el eje de la pelicula era la vida de 7 estudiantes del Erasmus aquí en Barcelona..Y yo conocí Barcelona primero por esa peli, por las imàgene del parque Güell (por cierto en la peli subìan al parque y nunca habia nadie jajaj) Trato de conocer, de agarrar el mapa y andar por ahi, (no mucho porque en el metro con el cochecito de mi hijo se complica) y vaya donde vaya todo lo tienes que ver corriendo, pidiendo permiso para pasar, pa ver las cosas....pero bueno..no deja de ser hermosa..y hay que pensar que todo tiene su beneficio..pero como decían por ahi, tratar de buscar un turismo menos "depredador"...Adeu...y perdón que no escriba en catalàn pero es que mi vocabulario es bastante pobre y demoraría horas diccionario en mano y conjugando verbos para tratar de decir lo quiero..y el tiempo no me sobra...perdon en serio..

ddriver ha dit...

Andrea-es una pena no poder anar als llocs sense tant de tumulto,jo l ultima vegada que vaig anar al parc guell,no hi habia ningu,pero fa molts anys.
L altre dia em vas deixar un coment amb catala,esta molt be aixo,hi ha gent que porta aqui curanta anys i encara no han apres res ,el pitjor es que no tenen interes per res d aqui